Ingrediente
● 2 cepe |
● 1 morcov |
● fasole |
● 1 ardel gras |
● 3 rosii |
● patrunjel |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Fasole se pun la fiert impreuna cu ceapa taiata, ardelul gras si morcovul dat prin razatoare. dupa ce au fiert fasolele se adauga rosiile taiate marunt. Se lasa sa fiarba. Apoi se adauga fideaua si borsul mai la final. Daca aveti bunici care fac borsul in casa e super.
Se pune o tigaie pe foc, se adauga ceapa si se caleste un pic apoi se adauga o rosie si se lasa cateva minute sa capete savoare. In final se aduga peste bors si se mai da un clocot. Se adauga patrunjelul
iese super, va recomand sa o incercati ... gustul borsului de fasole de la bunicutza :X Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Borsuletz de Fasole a la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Se pune o tigaie pe foc, se adauga ceapa si se caleste un pic apoi se adauga o rosie si se lasa cateva minute sa capete savoare. In final se aduga peste bors si se mai da un clocot. Se adauga patrunjelul
iese super, va recomand sa o incercati ... gustul borsului de fasole de la bunicutza :X Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Borsuletz de Fasole a la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
teoviky
• 22.08.2011 16:13:44
buna.dar fasolele nu se fierb intai putin si se scurg de apa apoi le pui din nou la fiert impreuna cu ceapa si ardeii?contre gazelor stiti si voi :).scuze daca v-am suparat.
pupi
• 16.05.2011 00:40:59
Borsul si fideaua nu apar la ingrediente....poti sa modifici , sa le adaugi???...mersi...pupici
emma_32
• 25.08.2008 23:58:05
cumnatica mea prepara fasole uscata cu bors si fidea
am mancat o data este buna,cred ca este la fel ca a ta.
TE PUP
ioana_86
• 30.07.2008 13:12:16
Ciao! Exista pliculete care se numesc " Bors Magic" , daca ai pe cineva care ti le poate aduce . Eu imi fac proviziile de fiecare data cand ma intorc in Romania.
fly2sky
• 23.07.2008 20:59:50
eu nu am bors de unde sa iau fiindca sunt in austria :(( si pare atat de gustoasa retetaaa mmmmm vreau si eu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 11.10.2011 13:24:48
Felicitari pt aceasta reteta!eu o prepar de fiecare data cand am pofta de o ciorba acra.e o MINUNATIE!si merge f bine cu ceapa verde si mamaliga rece.pupici!