Borsh (Ciorbita de Sfecla Rosie)

Postat pe: 21-11-2010
(4)

Ingrediente

2 bucati sfecla ceva mai micute
4-5 cartofi mai marisori
2-3 morcovi
patrunjel radacina+ frunze
1 ceapa mai mare
fasole pastai sau boabe crude
un sfert de varza taiata fideluta
suc de lamaie (sau moare de pe varza)
smantana dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Sfecla spalata bine, am fiert-o in apa. In alt vas am pus cartofii la fiert impreuna cu varza, ceapa, morcovii, fasolea si patrunjelul. Cand au fost gata fierte (aprox 15-20 minute), am luat de pe foc oala cu sfecla, am pus sub jetul de apa sa racesc sfecla... am curatat de coaja si apoi am dat-o pe razatoarea de mere.

Am pus in supa de zarzavaturi si am mai dat un clocot, am adaugat moarea de varza si inca putin din zeama in care a fiert sfecla precum si frunzele de patrunjel tocate.

Smantana am pus in farfurie la servire, cand este post se renunta la smantana

E o supa tare buna pentru curatire de toxine, pentru colon, e hranitoare si destul de satioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Borsh (Ciorbita de Sfecla Rosie)" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pupi
•  27.03.2011 00:41:30

Cristyd, ma bucur ca vi-a placut....eu o fac foarte des vara cand am de toate prin gradina....sanatoasa, asta e important....mersi

cristyd
•  27.03.2011 00:11:01

Am facut vineri si a fost superba, rosie si gustoasa. Am pus dovlecel in loc de cartofi pt ca nu aveam cartofi. Si cu smantanica a fost delicioasa.

pupi
•  07.11.2010 00:39:27

Eli, daca ai citit bine la numele retetei scrie BORS si in paranteza CIORBITA.....la sfarsitul retetei , in ultimul paragraf este, simplu, o greseala de exprimare, poate graba , poate neatentia....oricum , daca ai fi avut amabilitatea sa citesti " de-a fir a par" ai fi vazut ca totul se refera la ciorbita si nu la supa....chestie de context si interpretare, de viziune si de credit acordat altora

eli
•  06.11.2010 20:46:41

daca ai pus bors ,nu prea mai e supa!Oricum ,indiferent de denumire,este foarte bun,il fac si eu mai ales in perioada aceasta,de toamna si inceput de iarna ,cand trebuie sa capatam imunitate.Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Borsh (Ciorbita de Sfecla Rosie)