Pastarnacul se curata, se spala si se taie in cuburi. Salota o taiem foarte fin.
Intr-o olita tragem in unt salota si pastarnacul.
Varsam deasupra supa calda de legume si sampania. Lasam sa fiarba cam 20-30 de minute sau pana cand legumele sunt moi.
Mixam totul cu ajutorul unui mixer plonjor. Adaugam smantana. Asezam iar pe foc.
Mai lasam cateva minute, supa trebuie sa fie fierbinte.
Inainte de a pune in farfurii adaugam ultimii 100ml de champagnie.
Servim in farfurii adanci in care am depus cu grija somonul.
Pofta buna!
Vin recomandat: champagne sau spumos de calitate.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii