Caliti ceapa tocata marunt in untul incins pana se inmoaie.
Adaugati cartofii si continuati calirea pana devin sticlosi, apoi puneti frunzele de macris si salata verde si lasati pe foc, amestecand continuu, pana incep sa se inmoaie.
Turnati apa calda si lasati sa fiarba aproximativ 10 min sau pana ce legumele sunt facute.
Separat, optional, caliti faina in untul / uleiul incins, amestecand, doar pana incepe sa se aureasca. Stingeti cu putina apa, lasati pe foc mic pana se ingroasa, apoi turnati in vasul cu supa.
Tot optional, puteti sa treceti supa printr-o sita sau procesor de alimente, apoi repuneti pe foc.
Aduceti la punctual de fierbere si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Serviti cat este calda, adaugand in farfurie smantana, dupa gust, optional.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii