Caliti ceapa tocata marunt in untul incins pana se inmoaie.
Adaugati cartofii si continuati calirea pana devin sticlosi, apoi puneti frunzele de macris si salata verde si lasati pe foc, amestecand continuu, pana incep sa se inmoaie.
Turnati apa calda si lasati sa fiarba aproximativ 10 min sau pana ce legumele sunt facute.
Separat, optional, caliti faina in untul / uleiul incins, amestecand, doar pana incepe sa se aureasca. Stingeti cu putina apa, lasati pe foc mic pana se ingroasa, apoi turnati in vasul cu supa.
Tot optional, puteti sa treceti supa printr-o sita sau procesor de alimente, apoi repuneti pe foc.
Aduceti la punctual de fierbere si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Serviti cat este calda, adaugand in farfurie smantana, dupa gust, optional.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii