Supa de Zucchini si Spanac - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Supa de Zucchini si Spanac - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 200 g dovlecel verde (zucchini)
  • 100 g spanac
  • 4 cepe verzi (30 g)
  • 1 tulpina apio (50g)
  • 1 l apa
  • sare
  • 1 lg ulei masline

Mod de preparare

1. Spalam dovlecelul, spanacul, ceapa si telina.

2. Taiem dovlecelul si ceapa felii si le punem la fiert impreuna cu 60 g spanac pentru 10 intr-un vas impreuna cu apa, uleiul de masline si cu putina sare.

3. Scurgem zeama si punem legumele fierbinti in blenderul Oster Classic Chrome, adaugam zeama cat sa le cuprinda si mixam. Adaugam inca 100 ml zeama si spanacul proaspat si mixam pana cand supa capata o consistenta fina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate