Visinele se desamburesc. Adaugam visinele la apa si il punem pe foc. Pregatim in blender (dar se poate mixa amestecul si cu mixerul ) urmatoarea compozitie : punem 250 ml lapte si 2 linguri faina si il mixam bine. Cand visinele au inceput sa fiarba adaugam acest amestec si dam in clocot. Se adauga zahar daca dorim supa mai dulce, scortisoara macinata dupa gust si un pic de zeama de lamaie.
Se poate servi supa cu frisca batuta (eu nu am avut), dar este foarte buna si fara.
Daca aveti visinele desamburite acest fel de supa e gata in max 15 minute.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii