Kaizerul se taie bucati potrivite si se pune la fiert . Varza se taie fideluta, morcovii se pot taia rondele sau in 4.
Cand kaizerul a fiert se pun morcovii ,ceapa intreaga care dupa ce dregem supa o scoatem, crenguta de cimbru si cand e fiert (morcovii) pe jumate adaugam si varza si lasam sa fiarba si aceasta.
Acum trecem la dresul supei in urmatorul fel: punem uleiul la incalzit si adaugam faina lasand sa dea un sfarait impreuna,apoi adaugam la aceasta bulionul amestecand sa nu se faca gogoloase.
Din zeama turnam peste rantasul cu bulion si apoi adaugam totul la varza. Potrivim gustul cu sare daca mai e nevoie. Separat intr-un vas punem smantana si din zeama fierbinte adaugam cate putin amestecand pana devine compozitia lichida .
Totul turnam apoi peste zeama cu varza si lasam sa dea un clocot. (eu procedez asa cu smantana sa nu mi se branzeasca cand o pun in supa fierbinte)
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii