Supa de Telina si Mar - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de Telina si Mar - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 250g radacina telina (curatata) 100 g apio
  • 50 g pastarnac (curatat) 1 mar verde (150g) 1 l apa
  • 1 lgt otet mere
  • sare

Mod de preparare

1. Spalam bine telina, marul si pastarnacul, le taiem bucati si le punem la fiert, intr-un vas impreuna cu apa si cu putina sare (15-20 min).

2. Scurgem apa int-un vas si o pastram.

3. Punem telina, apoi, pastarnacul si marul fierte (fierbinti) in blenderul Oster Classic Chrome si apa (de la pasul 2) cat sa le cuprinda si mixam pana cand obtinem consitenta dorita.


Enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa