Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, apoi pui boaiua si o lingura de faina si 4 litri de apa(se face un fel de rantas) si lasi la fiert.Intre timp faci aluatul(patura) din oua si faina si il intinzi cu sucitorul ca foaia pentru taitei.Branza de vaci se amesteca cu sarea si oul si se pun gramajoare de branza pe jumatate de aluat iar cealalta jumatate de aluat se pune peste prima parte de aluat.Se taseaza cu mana si se taie cu pintenul(o ustensila ca un cutit cu model zimtat pe margine) in patratele sau romburi .Cand incepe supa sa dea in fiert pui romburile cu branza si le lasi sa fiarba 10 minute la foc mic ca sa nu se sparga romburile si sa nu se imprastie branza.Condimentezi cu sare sau delikat si pui smatana si mararul tocat fin.Mai lasi 1 minut sa fiarba.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAzi ne racorim cu un frappuccino! Adica un cappuccino in care pus inghetata si frisca si facut cu ajutorul espressorului...
Frappuccino cu frisca si mentaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii