Supa de Rosii Coapte cu Portocale - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de Rosii Coapte cu Portocale - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 250 g rosii cherry
  • 150 ml suc proaspat de portocale
  • zeama de lamaie
  • dupa gust
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • seminte de floarea soarelui crude si crutoane pentru servit

Mod de preparare

Coace rosiile intr-o tigaie de fonta, scoate-le pe o farfurie si curata-le de coaja. In vasul blenderului Oster Classic Chrome pune rosiile coapte, toarna deasupra lor sucul de portocala, pune cateva fire de patrunjel verde, sare si piper. Mixeaza pana obtii o crema fina. In functie de cat de dulci sunt portocalele pune si putina zeama de lamaie. Serveste supa cu seminte de floarea-soarelui si crutoane. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Chec de Ciocolata Crocant
2
Dulciuri

Chec de Ciocolata Crocant

Chec de Ciocolata Crocant
Bomboane de casa
3
Dulciuri

Bomboane de casa

Bomboane de casa
Tort din crema de zahar ars
4
Dulciuri

Tort din crema de zahar ars

Tort din crema de zahar ars
Supa crema de legume cu galusti din fulgi de mei si pesto de patrunjel
5
Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de legume cu galusti din fulgi de mei si pesto de patrunjel

Supa crema de legume cu galusti din fulgi de mei si pesto de patrunjel
Parteneri
Tocanita de pleurotus cu naut
Bucataras.RO

Tocanita de pleurotus cu naut

Bun, bun de tot! Asta daca va plac ciupercile, desigur!

Tocanita de pleurotus cu naut
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri