Coace rosiile intr-o tigaie de fonta, scoate-le pe o farfurie si curata-le de coaja. In vasul blenderului Oster Classic Chrome pune rosiile coapte, toarna deasupra lor sucul de portocala, pune cateva fire de patrunjel verde, sare si piper. Mixeaza pana obtii o crema fina. In functie de cat de dulci sunt portocalele pune si putina zeama de lamaie. Serveste supa cu seminte de floarea-soarelui si crutoane. Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii