Curatati legumele, injumatatiti-le si spalati spatele de pui aruncand excesul de grasime. Adaugati apoi toate ingredientele intr-o cucta cu o capacitate de minim 6 l. Puneti capacul, sigilati si mutati presiunea pe maxim. Cand indicatorul s-a ridicat, dati flacara pe minim. Lasati sa fiarba o ora verificand temporar indicatorul daca aveti indeajunsa presiune. Stingeti focul si lasati sa se raceasca natural deschizand doar cand indicatorul s-a lasat.
Strecurati aceasta printr-o strecuratoare fina aruncand legumele si oasele de pui. Lasati sa se raceasca apoi portionati in borcane de sticla sau lasati intr-un vas. Acoperiti bine si pastrati in frigider sau congelator. Aceasta supa da un gust foarte bun mancarurilor, este un ingredient excelent si sanatos, inlocuind alternativele din comert.
* Pentru o varianta vegetariana puneti doar legume dubland cantitatea acestora si fara otet.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaInitial dovleacul trebuia sa fie reteta lui Adnia de dovleac umplut cu carne...dar cum nu am avut carne de vitel si am dat...
Aripi picante cu garnitura de dovleac coptMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii