Se pune untul si uleiul intr-o cratita, cand s-a topit untul se adauga prazul taiat, se caleste putin, apoi se adauga rosiile, ardeiul apoi cartofii, se lasa impreuna cateva minute, apoi se adauga apa cat sa acopere totul. Se adauga cubul de legume, sare, piper si se lasa la fiert pana cand cartoful este gata. Se mai adauga apa in functie de ce consistenta se doreste a avea supa.
Cand totul este aproape gata se pune patrunjelul tocat. La final se strecoara, iar legumele se mixeaza cu blender-ul, apoi se adauga supa. Legumele se pot pasa total sau partial.
Se serveste cu crutoane sau cu ce doreste fiecare! !

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii