Se mixeaza arahidele proaspete pana se obtine un piure. Se spala prazul curatat si se taie pe lung in doua si apoi se taie iar fasii inguste. Se caleste prazul impreuna cu ceapa taiata marunt si cu usturoiul pana devin aurii.
Se adauga piureul de arahide, supa, si se fierbe la foc mic 15 minute. Se amesteca cu smantana şi se mai da in clocot. Intr-un mojar se bat boabele de coriandrul pana se face o pudra fina si se adauga in supa impreuna cu sarea si piperul.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii