Intr-o oala caliti ceapa, morcovul, pastranacul si telina 4-5 minute la foc mic. Adaugati mirodeniile, cayenne, apoi apa si cubul. Aduceti la fierbere. Curatiti si taiati cartofii in cuburi mici (aprox 2-3 cm).
Puneti acestia si porumbul in supa, acoperiti si lasati la foc mic sa fiarba pana cand cartofii sunt gata. Luati de pe foc si cu un blender pulsati de 4-5 ori. Adaugati smantana, patrunjelul, rucola si asezonati. Intr-o tigaie la foc mic saute baconul 4-5 minute.
Serviti supa cu bacon si putin parmezan deasupra.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii