Supa de perisoare cu conopida

Postat pe: 12-10-2016
(0)

Ingrediente

1 ceapa mare,
2 morcovi,
2 cartofi,
cateva buchetele de conopida,
2 pumni mici de orez,
3 linguri de ulei,
bors magic cu verdeturi (pentru acreala) de la Delikat,
putina sare sau delikat,
frunze de patrunjel si marar verde (optional)
Perisoare:
200 gr carne tocata de porc (sau amestec cu vita),
3 linguri gris, 2 galbenusuri.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa, iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete.Intre timp pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si formezi perisoarele. Le pui asezate pe o farfurie pana cand le bagi la fiert. Cand legumele s-au fiert pe jumatate pui perisoarele si orezul si le lasi la fiert circa 8-10 minute. Spre sfarsit condimentezi cu delikat si bors magic cu verdeturi.Iei oala de pe foc si adaugi verdeturile (patrunjel si marar verde).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de perisoare cu conopida" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Este o supa usoara si plina de legume, sanatate in farfurie.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de perisoare cu conopida