Supa de perisoare cu conopida

Postat pe: 12-10-2016
(0)

Ingrediente

1 ceapa mare,
2 morcovi,
2 cartofi,
cateva buchetele de conopida,
2 pumni mici de orez,
3 linguri de ulei,
bors magic cu verdeturi (pentru acreala) de la Delikat,
putina sare sau delikat,
frunze de patrunjel si marar verde (optional)
Perisoare:
200 gr carne tocata de porc (sau amestec cu vita),
3 linguri gris, 2 galbenusuri.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa, iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete.Intre timp pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si formezi perisoarele. Le pui asezate pe o farfurie pana cand le bagi la fiert. Cand legumele s-au fiert pe jumatate pui perisoarele si orezul si le lasi la fiert circa 8-10 minute. Spre sfarsit condimentezi cu delikat si bors magic cu verdeturi.Iei oala de pe foc si adaugi verdeturile (patrunjel si marar verde).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de perisoare cu conopida" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Este o supa usoara si plina de legume, sanatate in farfurie.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de perisoare cu conopida