Puneti la fiert 800ml supa intr-o cratita, adaugati lintea si fierbeti-o conform instructiunilor dupa pachet, in functie de culoarea lintei.
Taiati legumele si le puneti la fiert impreuna cu lintea cand aceasta mai are 15 min. de fiert.
Faceti un rantas din ulei si faina (adaugati daca doriti) , stingeti cu restul de supa (2ooml), si turnati acest amestec in supa cu legume.
Taiati carnatii si kaizerul felii si le prajiti in tigaie pana devin crocante.
Condimentati supa cu sare, piper si otet. Presarati carnatii si kaizerul in supa, adaugati verdeata (patrunjel sau marar)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii