Puneti la fiert 800ml supa intr-o cratita, adaugati lintea si fierbeti-o conform instructiunilor dupa pachet, in functie de culoarea lintei.
Taiati legumele si le puneti la fiert impreuna cu lintea cand aceasta mai are 15 min. de fiert.
Faceti un rantas din ulei si faina (adaugati daca doriti) , stingeti cu restul de supa (2ooml), si turnati acest amestec in supa cu legume.
Taiati carnatii si kaizerul felii si le prajiti in tigaie pana devin crocante.
Condimentati supa cu sare, piper si otet. Presarati carnatii si kaizerul in supa, adaugati verdeata (patrunjel sau marar)
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieAzi iti pregatesc un desert folosind ingredientul meu preferat: dovleacul. Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.
Desert tarta cu dovleac si scortisoaraSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii