Se spală dovleacul și cartofii, se decojesc și se taie în cuburi. Prazul se taie rotocoale.
Toate legumele se pun într-un vas și se toarnă în aprox. 2-2 ½ litri de apă, se pun la fiert cu sare, aproximativ 15-20 de minute până se înmoaie. Se scurge zeama în care au fiert, se pune deoparte.
Cu ajutorul unui blender, se mixează totul, inclusiv frișca, pâna devine ca un pireu, încet se adaugă apa in care au fiert, se răzuiește ghimbirul, se pune înapoi pe foc pentru a da un clocot.
Se potrivește cu sare și piper, se servește cu semințe de dovleac decojite si prăjite intr-o tigaie.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevie
Comentarii