Conopida se fierbe in apa si se scoate pe o farfurie. Se pastreaza câteva buchetele pentru supa iar restul se foloseste pentru alta mancare. In aceeasi apa se poate fierbe si brocoli pentru gust, dar nu se va lasa în supa.
Ciupercutele taiate marunt si ceapa tocata se rumenesc in ulei, se rastoarna in supa si se fierb.
Supa se condimenteaza cu sare, patrunjel, marar, leustean, loboda tocate si se decoreaza cu buchetele marunte de conopida.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii