Zarzavatul se taie julien, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare. Din 30 g unt, faina si smantana se prepara un sos alb, in care se pune chimenul macinat, se subtiaza cu apa si se adauga la supa. Franzela se taie cubulete, se stropeste cu untul ramas si se rumeneste in cuptor.
La servit, la fiecare portie de supa se pune cate o cantitate corespunzatoare de crutoane.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaO prajitura usoara si racoritoare, preluata de la katty , careia-i multumesc :-*
Prajitura cu ananas si fulgi de cocosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii