Zarzavatul se taie rondele, iar ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate de ora se adauga varza taiata straifuri si cartofii taiati cuburi. Se taie costita feliute, se prajeste si se pune in supa. Smantana se amesteca cu faina, se subtiaza cu supa racita si se toarna in supa. Se potriveste gustul de sare, iar la sfarsit se adauga verdeata.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii