Supa de arpacas, naut si ciuperci, cu bacon crocant

Postat pe: 24-01-2017
(0)

Ingrediente

1 cana arpacas
1 cana naut
150 gr bacon feliat
150 gr ciuperci
2 cuburi Maggi cu gust de afumatura
2 morcovi
2 linguri ulei de masline
1.5 l apa
Sare
Piper mozaic
2 fire cimbrisor

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se spala arpacasul si nautul si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce arpacasul si nautul au dat in clocot, se alege spuma si se adauga morcovul tocat marunt si cuburile Maggi, cu gust de afumatura (ador aroma asta).
Intr-o tigaie non aderenta, se frige baconul pe ambele parti pana devine crocant. Se scoate baconul din tigaie si se frig ciupercile condimentate cu sare si piper, astfel ciupercile absorb aroma baconului.
Cand supa este aproape gata, se adauga uleiul de masline, ciupercile fripte, fasiile de bacon si cimbrisorul maruntit.
Aceasta supa este perfecta pentru zilele racoroase de toamna.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de arpacas, naut si ciuperci, cu bacon crocant" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de arpacas, naut si ciuperci, cu bacon crocant