Se spala arpacasul si nautul si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce arpacasul si nautul au dat in clocot, se alege spuma si se adauga morcovul tocat marunt si cuburile Maggi, cu gust de afumatura (ador aroma asta).
Intr-o tigaie non aderenta, se frige baconul pe ambele parti pana devine crocant. Se scoate baconul din tigaie si se frig ciupercile condimentate cu sare si piper, astfel ciupercile absorb aroma baconului.
Cand supa este aproape gata, se adauga uleiul de masline, ciupercile fripte, fasiile de bacon si cimbrisorul maruntit.
Aceasta supa este perfecta pentru zilele racoroase de toamna.
Pofta buna !
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii