Supa de arpacas, naut si ciuperci, cu bacon crocant

Portii
4
Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Supa de arpacas, naut si ciuperci, cu bacon crocant

Ingrediente

  • 1 cana arpacas
  • 1 cana naut
  • 150 gr bacon feliat
  • 150 gr ciuperci
  • 2 cuburi Maggi cu gust de afumatura
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1.5 l apa
  • Sare
  • Piper mozaic
  • 2 fire cimbrisor

Mod de preparare

Se spala arpacasul si nautul si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce arpacasul si nautul au dat in clocot, se alege spuma si se adauga morcovul tocat marunt si cuburile Maggi, cu gust de afumatura (ador aroma asta).
Intr-o tigaie non aderenta, se frige baconul pe ambele parti pana devine crocant. Se scoate baconul din tigaie si se frig ciupercile condimentate cu sare si piper, astfel ciupercile absorb aroma baconului.
Cand supa este aproape gata, se adauga uleiul de masline, ciupercile fripte, fasiile de bacon si cimbrisorul maruntit.
Aceasta supa este perfecta pentru zilele racoroase de toamna.
Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci
Salata de cartofi Olivier

Salata de cartofi Olivier

Aceasta salata combina cubulete de cartofi, morcovi, carne fiarta (vita sau pui), castraveti murati, mazare si oua, toate...

Salata de cartofi Olivier
Tarta cu rubarba si cirese

Tarta cu rubarba si cirese

Tarta cu rubarba si cirese
Cele mai apreciate rețete
Ceafa de porc la cuptor
1
Prajitura turnata cu branza si visine
2
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Dulceata de visine
3
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Saraberne
5
Dulciuri

Saraberne

Saraberne
Parteneri
Rulouri de dovlecel si zucchini umplute cu crema de branza la cuptor
Bucataras.RO

Rulouri de dovlecel si zucchini umplute cu crema de branza la cuptor

Eeee, zilele trecute, mi-au apărut le meniul zilei de pe petitchef, aceste minunate rulori. N-am rezistat tentației și...

Rulouri de dovlecel si zucchini umplute cu crema de branza la cuptor
Chiftele din carne si legume, la cuptor
Culinar.RO

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Gustos.RO

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

incearca reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata! Un desert decadent, ideal pentru orice ocazie...

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate