Intr-o oala punem uleiul si calim ceapa, morcovul si telina pana se rumenesc usor, cam 7-10 minute.Adaugam si castanele si mai lasam 4 minute. Stingem cu vin si punem si oregano si lasam pe foc tare pana ramane jumatate din zeama.
Adaugam apoi supa de legume si (cu capacul pus pe jumatate) lasam sa fiarba 30 minute la foc mic.
Apoi punem totul in blender si-l facem piure, rasturnam inapoi in oala totul si adaugam smantana . Incalzim pe foc mic foarte putin.
Se serveste imediat.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii