Pune la fiert ceapa, telina si cartoful, cu putina sare. Cand sunt fierte adauga usturoiul curatat si rozmarinul.
Cand toate legumele sunt fierte lasa-le putin sa se racoreasca, apoi pune-le in vasul blenderului Oster Classic Chrome. Adauga si putin piper, dupa gust si o parte din apa in care au fiert legumele. Mixeaza totul bine pana obtii o compozitie fina si omogena. Subtiaza atat cat vrei cu supa de legume.
Pune in farfurie si serveste cat e calda. Pune si cateva picaturi de ulei de masline si putin rozmarin tocat.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii