Se curata ceapa, se taie solzisori si se pune la calit in ulei cu o lingurita de zahar dupa ce se caramelizeaza (nu trebui sa se prajeasca). Se adauga rosiile in bulion si apa fierbinte, se lasa sa fiarba acoperit 30-40 min, apoi se ia de pe foc. Se paseaza cu blenderul, se da prin sita si se da gust cu sare, piper si zahar.
Se serveste cu crutoane.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoDe ceva vreme am renuntat la painea din comert si am inceput sa fac paine de casa care are un gust si calitati nutritive net...
Paine cu faina integrala de secara si tarate de grauCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii