Supa Crema de Rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cepe potrivite
  • 4 cutii de rosii in bulion
  • 50ml ulei
  • 1,5l apa
  • zahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie solzisori si se pune la calit in ulei cu o lingurita de zahar dupa ce se caramelizeaza (nu trebui sa se prajeasca). Se adauga rosiile in bulion si apa fierbinte, se lasa sa fiarba acoperit 30-40 min, apoi se ia de pe foc. Se paseaza cu blenderul, se da prin sita si se da gust cu sare, piper si zahar.
Se serveste cu crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate