Supa Crema de Mazare - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Mazare - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 300 g mazare
  • 1 cartof mare
  • ~1 litru supa de legume
  • sare si piper
  • cateva frunze de busuioc verde
  • seminte de floarea soarelui crude si ulei de masline pentru servire

Mod de preparare

Pune supa la fiert si las-o sa dea in clocot. Adauga mazarea si cartoful taiat cubulete si fierbe pana mazarea si cartoful se inmoaie.
Daca nu aveti supa gata preparata puneti la fiert in apa si adaugati un morcov, o bucata de telina si ceapa. Puteti pune si ceva patrunjel si pastarnac, ce aveti si ce va place.
Lasa supa sa se racoreasca si rastoarna in vasul blenderului Oster Classic Chrome, pastrand o parte din zeama. o adaugati pe parcurs in functie de consistenta dorita pentru supa. Mixeaza totul foarte bine, pana la omogenizare.
Toarna supa in boluri, garniseste cu seminte de floarea soarelui, ulei de masline si frunzulite de busuioc.
Pofta buna! ;)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
2
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Remo
5
Dulciuri

Remo

Remo
Parteneri
Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

De ceva vreme am salvat in retete favorite aceast preparat al bucatarasului Costeo si m-am gandit ca ar fi timpul sa-l...

Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Dobos (mic)
Gustos.RO

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)