Se curata legumele, se taie marunt si se calesc impreuna cu uleiul bine incins si doua linguri de apa.
Separat se fierbe mazarea in apa cu sare pana cand boabele sunt bine patrunse.
Se adauga legumele calite peste mazare si se lasa sa fiarba impreuna cateva minute pana cand se intrepatrund gusturile.
Se scurg legumele, se pastreaza cateva rondele de morcov si zeama, iea restul se mixeaza. Se subtiaza cu zeama in care au fiert pana la consistenta dorita, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga mararul tocat fin si cascavalul ras.
Se servaste calda decorata cu felii subtiri de morcov fiert, tije de telina taiata rondele, crutoane si piper macinat proaspat.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii