Intr-un vas cu ulei si putina apa, sotezi ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa cateva minute, adaugi 3 cani cu apa, lamaita spalata, usturoiul curatat, lintea scursa si clatita cu apa rece si 1 lingurita cu sare
Acoperi vasul si lasi sa fiarba 15-20 min.
Dupa acest timp, rastorni in blender, pasezi totul bine, treci rezultatul prin sita pentru o supa mai fina, rastorni piureul inapoi in oala pe foc, adaugi laptele de cocos, opresti 1 lingurita de smantana de deasupra laptelui de cocos, pentru decorul final, amesteci sa se omogenizeze totul, potrivesti de gust, apoi servesti calda cu crutoane cine doreste; are un gust senzational!
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii