Intr-un vas cu ulei si putina apa, sotezi ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa cateva minute, adaugi 3 cani cu apa, lamaita spalata, usturoiul curatat, lintea scursa si clatita cu apa rece si 1 lingurita cu sare
Acoperi vasul si lasi sa fiarba 15-20 min.
Dupa acest timp, rastorni in blender, pasezi totul bine, treci rezultatul prin sita pentru o supa mai fina, rastorni piureul inapoi in oala pe foc, adaugi laptele de cocos, opresti 1 lingurita de smantana de deasupra laptelui de cocos, pentru decorul final, amesteci sa se omogenizeze totul, potrivesti de gust, apoi servesti calda cu crutoane cine doreste; are un gust senzational!
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii