Intr-un vas cu ulei si putina apa, sotezi ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa cateva minute, adaugi 3 cani cu apa, lamaita spalata, usturoiul curatat, lintea scursa si clatita cu apa rece si 1 lingurita cu sare
Acoperi vasul si lasi sa fiarba 15-20 min.
Dupa acest timp, rastorni in blender, pasezi totul bine, treci rezultatul prin sita pentru o supa mai fina, rastorni piureul inapoi in oala pe foc, adaugi laptele de cocos, opresti 1 lingurita de smantana de deasupra laptelui de cocos, pentru decorul final, amesteci sa se omogenizeze totul, potrivesti de gust, apoi servesti calda cu crutoane cine doreste; are un gust senzational!
Pofta buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii