Intr-un vas cu ulei si putina apa, sotezi ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa cateva minute, adaugi 3 cani cu apa, lamaita spalata, usturoiul curatat, lintea scursa si clatita cu apa rece si 1 lingurita cu sare
Acoperi vasul si lasi sa fiarba 15-20 min.
Dupa acest timp, rastorni in blender, pasezi totul bine, treci rezultatul prin sita pentru o supa mai fina, rastorni piureul inapoi in oala pe foc, adaugi laptele de cocos, opresti 1 lingurita de smantana de deasupra laptelui de cocos, pentru decorul final, amesteci sa se omogenizeze totul, potrivesti de gust, apoi servesti calda cu crutoane cine doreste; are un gust senzational!
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaFacand un inventar prin frigider, mi-a venit ideea acestei placinte care a iesit excelenta. Este buna de pus atat la pachet...
Placinta sarataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii