Supa Crema de Legume II

Complexitate
redusa
Supa Crema de Legume II

Ingrediente

  • ~5 cartofi
  • ~3 morcovi
  • ~1 ceapa
  • ~1 varza dulce medie
  • ~sare
  • piper
  • delikat dupa gust

Mod de preparare

Curatam legumele si le taiem in cuburi mari, taiem in 2 varza, jumatate o punem la fiert cu legumele iar cealalta jumatate o taiem fidelute subtiri. Punem apa cat sa acopere bine legumele, aproximativ 2 l, punem pe foc mic si lasam sa fiarba aproximativ 25-30 min.

Cand legumele sunt fierte le dam prin blender/robot, adaugam varza taiata fidelute si acoperim cu capac, lasam circa 8-10 minute la foc mic, condimentam dupa gust.

Dupa ce fecem crema si adaugam varza taiata marunt trebuie sa mestecam in oala din cand in cand sa nu se prinda. Pt iubitori de picant se serveste cu sos de ardei iute.

La fel puteti combina legumele dupa preferinte.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars