Se curata cartofii si se taie cubulete mici, morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina se curata si se taie bucati mici; ardeiul curatat si spalat se taie marunt, la fel si ceapa, se acopera cu apa, se pun la fiert cu un strop de ulei de masline si un praf de sare.
Capatana mica de sfecla se curata de coaja, se taie cateva feliute foarte subtiri, pentru decor, restul se taie in cubulete, se asaza pe hartie de copt in tava si se baga la cuptor pana ce cubuletele de sfecla se inmoaie si feliutele devin crocante.
Cand legumele sunt fierte, se pun in cana de blender, se adauga si patrunjelul tocat, sfecla coapta si se blenduiesc pana devin cremoase, se potriveste de sare si piper. Se serveste cu crutoane de paine si feliute crocante de sfecla.
Pofta buna!
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraO idee tare buna a avut tata atunci cand a comandat aceasta reteta de baza, buna cu multe garnituri - carne de vita in sos. A...
Reteta de baza, buna cu multe garnituri - carne de vita in sosCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii