Pentru inceput trebuie sa curatati legumele si sa le fierbeti in apa cu sare.
Cand sunt fierte, le puneti in blender si le pasati bine adaugand supa care putin. Condimentati cu piper dupa gust.
Cat timp fierb legumele, taiati branza cubulete si o coaceti la foc iute intr-un wok in uleiul de masline aromatizat.
Daca nu va place tofu, il puteti inlocui cu branza haloumi.
Serviti supa-crema cu crutoanele de tofu si frunze de patrunjel.
Sa aveti pofta!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTare-mi plac legumele, tot felul de combinatii...asta e una din cele mai simple ciorbe zic eu!
Ciorba de vara cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii