Supa crema de legume cu crutoane din tofu

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de legume cu crutoane din tofu

Ingrediente

  • 1 l apa
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze de patrunjel
  • 50 g tofu
  • 1 lg ulei de masline aromatizat cu oregano

Mod de preparare

Pentru inceput trebuie sa curatati legumele si sa le fierbeti in apa cu sare.

Cand sunt fierte, le puneti in blender si le pasati bine adaugand supa care putin. Condimentati cu piper dupa gust.

Cat timp fierb legumele, taiati branza cubulete si o coaceti la foc iute intr-un wok in uleiul de masline aromatizat.

Daca nu va place tofu, il puteti inlocui cu branza haloumi.

Serviti supa-crema cu crutoanele de tofu si frunze de patrunjel.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Prajitura Sireata
5
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Parteneri
Omleta cu ciuperci si somon afumat in sos de hrean
Bucataras.RO

Omleta cu ciuperci si somon afumat in sos de hrean

Pentru un pranz excelent!

Omleta cu ciuperci si somon afumat in sos de hrean
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin