Pentru inceput trebuie sa curatati legumele si sa le fierbeti in apa cu sare.
Cand sunt fierte, le puneti in blender si le pasati bine adaugand supa care putin. Condimentati cu piper dupa gust.
Cat timp fierb legumele, taiati branza cubulete si o coaceti la foc iute intr-un wok in uleiul de masline aromatizat.
Daca nu va place tofu, il puteti inlocui cu branza haloumi.
Serviti supa-crema cu crutoanele de tofu si frunze de patrunjel.
Sa aveti pofta!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii