Pentru inceput trebuie sa curatati legumele si sa le fierbeti in apa cu sare.
Cand sunt fierte, le puneti in blender si le pasati bine adaugand supa care putin. Condimentati cu piper dupa gust.
Cat timp fierb legumele, taiati branza cubulete si o coaceti la foc iute intr-un wok in uleiul de masline aromatizat.
Daca nu va place tofu, il puteti inlocui cu branza haloumi.
Serviti supa-crema cu crutoanele de tofu si frunze de patrunjel.
Sa aveti pofta!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii