Spălaţi, curăţaţi şi tocaţi cubuleţe morcovul, păstârnacul, cartofii, ceapa, usturoiul şi dovleacul din care scoateţi şi seminţele.
Puneţi untul să se încingă, apoi adăugaţi ceapa, usturoiul, morcovul şi păstârnacul.
Cînd sunt călite, adăugaţi supa de pui, apa, dovleacul şi îl lăsaţi să fiarbă 10 minute. Adăugaţi cartofii, sare şi lăsaţi să mai fiarbă aproximativ 10 minute, până sunt bine pătrunse.
Luaţi supa de pe foc, o lăsaţi să se răcească puţin şi o puneţi într-un blender şi o mixaţi până devine o pastă. Adăugaţi piperul alb măcinat, chimenul, coriandrul, turmericul, nucşoara şi o puneţi în bolurile de supă.
Puteţi să o serviţi cu crutoane de pâine sau seminţe prăjite de dovleac.
Poftă bună!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii