Spălaţi, curăţaţi şi tocaţi cubuleţe morcovul, păstârnacul, cartofii, ceapa, usturoiul şi dovleacul din care scoateţi şi seminţele.
Puneţi untul să se încingă, apoi adăugaţi ceapa, usturoiul, morcovul şi păstârnacul.
Cînd sunt călite, adăugaţi supa de pui, apa, dovleacul şi îl lăsaţi să fiarbă 10 minute. Adăugaţi cartofii, sare şi lăsaţi să mai fiarbă aproximativ 10 minute, până sunt bine pătrunse.
Luaţi supa de pe foc, o lăsaţi să se răcească puţin şi o puneţi într-un blender şi o mixaţi până devine o pastă. Adăugaţi piperul alb măcinat, chimenul, coriandrul, turmericul, nucşoara şi o puneţi în bolurile de supă.
Puteţi să o serviţi cu crutoane de pâine sau seminţe prăjite de dovleac.
Poftă bună!


Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...
Salata de fasole alba cu legume
Comentarii