Ciolanul afumat se fierbe in 3 litri de apa in care sau adaugat boabe de piper si foi de dafin timp de 2 ore astfel incat carnea sa se desoseze.
Cand carnea s-a desprins de pe ciolan se scoate si se aseaza pe un platou.
Dupa ce s-a racit se taie carnea in straifen sau cuburi cum doriti (la alegere).
Se adauga mazarea, telina taiata in cuburi, morcovii si prazul taiati rondele si se lasa inca 30 - 40 min sa fiarba.
Se condimenteaza dupa gust si daca si legumele sunt fierte atunci se adauga carnea si wiener wurstul (taiat rondel ).
Se adauga verdeata.
Se serveste cu multa placere.
Pofta buna!
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii