Ciorbita de Mazare Verde cu Ciolan Afumat si Wiener Wurst

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ciolan afumat
  • mazare 1 kg
  • 4 fire de praz
  • un kg morcovi
  • o telina
  • 0,500 g wiener wurst
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • condimente speciale pt mazare (bohnenkraut )
  • maggi verdeata

Mod de preparare

Ciolanul afumat se fierbe in 3 litri de apa in care sau adaugat boabe de piper si foi de dafin timp de 2 ore astfel incat carnea sa se desoseze.

Cand carnea s-a desprins de pe ciolan se scoate si se aseaza pe un platou.

Dupa ce s-a racit se taie carnea in straifen sau cuburi cum doriti (la alegere).

Se adauga mazarea, telina taiata in cuburi, morcovii si prazul taiati rondele si se lasa inca 30 - 40 min sa fiarba.

Se condimenteaza dupa gust si daca si legumele sunt fierte atunci se adauga carnea si wiener wurstul (taiat rondel ).
Se adauga verdeata.
Se serveste cu multa placere.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici