Carnea de vita se lasa in apa rece de seara pana dimineata. Aceasta se taie cubulete mici cu diametru de 1-2 cm si se pune in apa la fiert. Intre timp se toaca legumele cubulete si se pun peste carne. In cazul in care carnea fierbe mai greu mai pune apa putin cate putin pana fierbe aceasta.
Dupa ce acestea s-au fiert se adauga sarea sau vegeta dupa gust, apoi borsul dizolvat in ciorba. Se mai lasa sa fiarba circa 5 minute si se adauga smantana amestecata cu o lingura de faina (pt a nu se zaurdi), se mai lasa putin si se opreste.
Se serveste cu putin patrunjel pe deasupra si cu ardei iute.
POFTA BUNA!
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii