Kaiserul se taie cubulete si se caleste in ulei, daca este mai gras se caleste fara ulei. Peste acesta se adauga ceapa taiata cubulete. Se lasa cateva minute dupa care se adauga apa.
Spanacul si grausorul se taie fasii mai mari si se adauga peste ceapa si kaiser, atunci cand apa incepe sa fiarba.
Usturoiul se trece prin zdrobitor, dupa care se amesteca cu galbenusurile si smantana.
Cand spanacul si grausorul s-au fiert, se ia zeama din oala si se pune treptat in vasul cu smantana amestecand continuu, pana ce se dilueaza. Dupa aceea smantana se pune treptat in ciorba amestecand continuu pentru a nu se zaurdi.
Ciorba obtinuta se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si vegeta. Aceasta se serveste calda.
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii