Kaiserul se taie cubulete si se caleste in ulei, daca este mai gras se caleste fara ulei. Peste acesta se adauga ceapa taiata cubulete. Se lasa cateva minute dupa care se adauga apa.
Spanacul si grausorul se taie fasii mai mari si se adauga peste ceapa si kaiser, atunci cand apa incepe sa fiarba.
Usturoiul se trece prin zdrobitor, dupa care se amesteca cu galbenusurile si smantana.
Cand spanacul si grausorul s-au fiert, se ia zeama din oala si se pune treptat in vasul cu smantana amestecand continuu, pana ce se dilueaza. Dupa aceea smantana se pune treptat in ciorba amestecand continuu pentru a nu se zaurdi.
Ciorba obtinuta se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si vegeta. Aceasta se serveste calda.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii