Ciorba de rosii si ardei umpluti

Postat pe: 24-05-2017
(0)

Ingrediente

500 g carne de porc
7 rosii
7 ardei gras
50 g orez
2 cepe
2 morcovi
1/2 telina
1 patrunjel radacina
50 g faina
20 ml ulei
1 ou
sare
piper
1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

7 portii

Morcovii, telina, patrunjelul radacina si o ceapa, toate taiate marunt, le punem la fiert, in apa cu putina sare. Curatam cealalta ceapa, o taiem marunt si o punem la calit in ulei, pana se inmoaie putin, apoi adaugam orezul si amestecam bine timp de 1 minut, apoi le luam de pe foc.

Tocam carnea, o amestecam bine cu sare, piper si un ou, dupa care adaugam ceapa calita cu orez si patrunjel verde tocat marunt. Amestecam bine si adaugam o lingura de faina.
Curatam ardeii de cotoare si seminte, scobim rosiile si pastram miezul lor. Umplem ardeii si rosiile cu amestecul de carne.
In momentul cand zarzavaturile sunt fierte pe jumatate, adaugam rosiile si ardeii umpluti si le lasam sa fiarba, la foc mic, circa 30 minute, apoi adaugam miezul de la rosii si patrunjel verde tocat si mai lasam sa fiarba 5 minute. Stingem focul si acoperim oala cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de rosii si ardei umpluti" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Se ofera cu tot cu farfurii la mosii de vara si rusalii.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de rosii si ardei umpluti