Morcovii, telina, patrunjelul radacina si o ceapa, toate taiate marunt, le punem la fiert, in apa cu putina sare. Curatam cealalta ceapa, o taiem marunt si o punem la calit in ulei, pana se inmoaie putin, apoi adaugam orezul si amestecam bine timp de 1 minut, apoi le luam de pe foc.
Tocam carnea, o amestecam bine cu sare, piper si un ou, dupa care adaugam ceapa calita cu orez si patrunjel verde tocat marunt. Amestecam bine si adaugam o lingura de faina.
Curatam ardeii de cotoare si seminte, scobim rosiile si pastram miezul lor. Umplem ardeii si rosiile cu amestecul de carne.
In momentul cand zarzavaturile sunt fierte pe jumatate, adaugam rosiile si ardeii umpluti si le lasam sa fiarba, la foc mic, circa 30 minute, apoi adaugam miezul de la rosii si patrunjel verde tocat si mai lasam sa fiarba 5 minute. Stingem focul si acoperim oala cu un capac.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii