Spălaţi şi curăţaţi legumele. Se toacă morcovul, rădăcina de păstârnac, rădăcina de ţelină, rădăcina de pătrunjel, ardeiul roşu, rădăcina de nap şi se pun la fiert în supa de pui în care aţi adăugat sarea.
Între timp, spălaţi şi tocaţi prazul, fideluţă.
Se pune într-o cratiţă uleiul, să se încingă, se adaugă prazul tocat care se căleşte puţin, până se înmoaie.
În supa în care fierb legumele, se adaugă prazul călit. Fierbeţi ciorbiţa 15 minute, apoi adăugaţi tarhonul din oţet, puteţi adăuga şi o lingură din acest oţet sau stoarceţi jumătate de lămâie în ciorbiţă, pentru a o acri. Adăugaţi piperul, apoi opriţi focul. Puneţi ciorbiţa în boluri, adăugaţi crutoanele şi pătrunjelul.
Poftă bună!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii