Spalam oasele si le punem la fiert, spumunind de cate ori este cazul. Pregatim legumele: radem morcovii, pastarnacul si telina,tocam ceapa si prazul, taiem ardeiul cubulete (am avut congelat), cartofii, dovlecelul si napii le taiem cubulete mai mari, varza o tocam fideluta. Cand sunt fierte oasele le scoatem din zeama, le lasam sa se racoreasca, scoatem carnea de pe ele si o punem la loc in oala. Adaugam legumele si lasam sa fiarba. Cand sunt fierte legumele punem zeama de varza fiarta separat si lasam sa dea un clocot. “Aruncam” leusteanul uscat si frunzele de telina tocate si oprim focul. Servim cu ardei iute si paine de casa.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii