Ciorba de porc acrita cu zeama de varza

Postat pe: 27-12-2016
(1)

Ingrediente

1,5 kg oase de porc cu carne,
3 morcovi,
1 ceapa,
1 fir de praz,
300 g napi,
5 cartofi,
300 g varza murata,
1 telina medie,
1 pastarnac,
1 dovlecel,
2 ardei grasi,
1,5 l zeama de varza,
leustean uscat,
frunze de telina.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

10 portii

Spalam oasele si le punem la fiert, spumunind de cate ori este cazul. Pregatim legumele: radem morcovii, pastarnacul si telina,tocam ceapa si prazul, taiem ardeiul cubulete (am avut congelat), cartofii, dovlecelul si napii le taiem cubulete mai mari, varza o tocam fideluta. Cand sunt fierte oasele le scoatem din zeama, le lasam sa se racoreasca, scoatem carnea de pe ele si o punem la loc in oala. Adaugam legumele si lasam sa fiarba. Cand sunt fierte legumele punem zeama de varza fiarta separat si lasam sa dea un clocot. “Aruncam” leusteanul uscat si frunzele de telina tocate si oprim focul. Servim cu ardei iute si paine de casa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de porc acrita cu zeama de varza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

•  17.01.2017 13:00:25

Foarte interesanta si neconventionala aceasta reteta culinara. Pot sa spun ca a iesit delicioasa!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de porc acrita cu zeama de varza