Punem oasele de vita la fiert, in cca. 5 l de apa, lasam sa fiarba spumand de cate ori este nevoie.
Cand nu se mai formeaza spuma, adaugam telina, ceapa, morcovul tocate marunt si lasam sa fiarba legumele.
Intre timp, pregatim perisoarele, mai adaugam peste carne oua, patrunjel, ceapa (data prin razatoare si stoarsa de apa), grisul, amestecam bine pana ce se incorporeaza bine oul si devine o compozitie omogena.
Cu mainele umede, formam perisoarele pana terminam carnea.
Dupa ce au fiert legumele, adaugam rosiile taiate cubulete, ardeiul, sare si borsul cald si lasam sa fiarba pana ce sunt fierte, scoatem oasele de vita, adaugam dovlecelul tocat si lasam sa fiarba 5 min.
Dupa 5 min, adaugam perisoarele sa fiarba la foc mic, fara a amesteca, pana ce se ridica la suprafata.
La final, adaugam patrunjelul si leusteanul tocat, amestecam usor, putem servi cu smantana.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii