Ciorbă de miel reţetă. Se pun bucatile de miel la fiert cu sare si intre timp mai spumam. Morcovii si patrunjelul se taie felii si se calesc pe unt. Cand carnea e mai mult de jumate fiert se adauga morcovii caliti si se lasa sa fiarba mai departe . Amestecam galbenusurile de oua cu smantana, tarhonul il maruntim, frunzele de macrici le taiem fasii subtiri la fel si ceapa verde.
Cand carnea e fiarta adaugam frunzele de macrici (cca 2 buchetele), (neavand macrici eu am adaugat zeama de la o lamaie), ceapa verde taiata rondele subtiri, galbenusurile amestecate cu smantana si lasam sa dea un clocot.
In acest timp adaugam si tarhonul tocat si mai punem sare dupa gust .
Clatite pufoase cu ciocolata sunt clatitele de care nu ma mai satur!
Desert clatite pufoase cu ciocolataInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii