Spalam bucatile de os, carnea o spalam si o taiem bucatele mici.
Intr-o oala punem apa la fiert, cand da in clocot, dam drumul la carne si oase.
Luam spuma ce se formeaza, apoi o acoperim cu un capac si lasam sa fiarba bine. Mai adaugam apa fierbinte pe parcurs, cel putin la mine a fost nevoie.
Curatam ceapa, o tocam, pastarnacul si morocul il decojim si le taiem cubulete mici.
Ardeiul il taiem bucatele mici, patrunjelul il tocam marunt, indepartand cozile.
Incercam carnea, si cand este fiarta mai bine de jumatate, adaugam legumele pregatite mai sus, doar ca mai pastram putin patrunjel tocat.
Lasam sa fiarba vreo 20 de minute, punem rosiile decojite tocate si sosul de legume.
Dam gust cu sare si piper.
Lasam sa mai dea cateva colcote, adaugam borsul fierbinte.
Cand da in clocot, punem cativa taitei si mai lasam ciorba pe foc pana sunt fierti si acestia din urma.
Cand este gata, o tragem de pe foc, presaram patrunjelul verde tocat si lasam acoperita ciorba 10 minute, apoi servim.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii