Spalam bucatile de os, carnea o spalam si o taiem bucatele mici.
Intr-o oala punem apa la fiert, cand da in clocot, dam drumul la carne si oase.
Luam spuma ce se formeaza, apoi o acoperim cu un capac si lasam sa fiarba bine. Mai adaugam apa fierbinte pe parcurs, cel putin la mine a fost nevoie.
Curatam ceapa, o tocam, pastarnacul si morocul il decojim si le taiem cubulete mici.
Ardeiul il taiem bucatele mici, patrunjelul il tocam marunt, indepartand cozile.
Incercam carnea, si cand este fiarta mai bine de jumatate, adaugam legumele pregatite mai sus, doar ca mai pastram putin patrunjel tocat.
Lasam sa fiarba vreo 20 de minute, punem rosiile decojite tocate si sosul de legume.
Dam gust cu sare si piper.
Lasam sa mai dea cateva colcote, adaugam borsul fierbinte.
Cand da in clocot, punem cativa taitei si mai lasam ciorba pe foc pana sunt fierti si acestia din urma.
Cand este gata, o tragem de pe foc, presaram patrunjelul verde tocat si lasam acoperita ciorba 10 minute, apoi servim.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor"Aluaturi de casa" Sunt excelente atat pentru cei mici cat si pentru cei mari! De mult voiam sa...
Desert Petites Chinois (Briose cu crema patisera si stafide)Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii