Spalam si curatam legumele, apoi le tocam cubulete si/ sau felii.
Tocam si scaricica cubulete.
Intr-o oala incapatoare, calim ceapa si ardeiul in ulei incins, adaugand apoi morcovii si scaricica. Dupa ce le calim cateva minute, adaugam cartofii si acoperim cu apa. Cand sunt fierte legumele, adaugam castravetii feliati, zeama lor si asezonam cu sare daca este cazul. Lasam sa dea cateva clocote, aruncam in oala mararul tocat si oprim focul. Servim cu iaurt.
Pofta buna!
Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...
Biscuiti cu lamaie pentru CraciunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii