Cartofii se curata si se taie cuburi. Intr-o cratita se pune apa si se adauga cartofii taiati cubulete. Ceapa, morcovul si telina se taie marunt si ele.
Intr-o tigaie se pun cele 3 linguri de ulei si se adauga ceapa si morcovul. Se face prajeala 2-3 minute, apoi se adauga in oala cu cartofi. Impreuna cu ele si telina. Se lasa sa fiarba 15-20minute la foc mediu.
Se adauga sare dupa gust si un praf de piper. Se pune mararul si patrunjelul, apoi zeama de la o lamaie dupa gustul fiecaruia, cat sa fie ciorba acrisoara.
Se serveste cu hrean sau ardei iute. Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii