Se pune burta la fiert intr-o oala de 7-8 litri, se ia spuma, si se fierbe pana ce intra usor furculita in burta fiarta.
Se scoate burta, iar in zeama ramasa se pune ceapa si usturoiul taiate marunt si morcovul dat prin razatoarea marunta.
Se lasa sa fiarba legumele bine la foc foarte mic si intre timp burta se taie felii subtiri cam de 2 cm lungime.
Dupa ce legumele au fiert bine se pune din nou burta si se lasa sa mai fiarba inca 10 minute, se potriveste de sare si se opreste focul.
Dupa 5 minute se drege cu urmatoarea compozitie: galbenusurile se freaca bine, se adauga smantana si otetul omogenizand foarte bine.
Se ia putin cate putin din ciorba si se adauga peste smantana amestecand bine. Cand aceasta compozitie se incalzeste bine se adauga peste ciorba.
Se presara verdeata (leustean sau patrunjel) si cu putin piper.
Cu ardei iute.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii