Se pune burta la fiert intr-o oala de 7-8 litri, se ia spuma, si se fierbe pana ce intra usor furculita in burta fiarta.
Se scoate burta, iar in zeama ramasa se pune ceapa si usturoiul taiate marunt si morcovul dat prin razatoarea marunta.
Se lasa sa fiarba legumele bine la foc foarte mic si intre timp burta se taie felii subtiri cam de 2 cm lungime.
Dupa ce legumele au fiert bine se pune din nou burta si se lasa sa mai fiarba inca 10 minute, se potriveste de sare si se opreste focul.
Dupa 5 minute se drege cu urmatoarea compozitie: galbenusurile se freaca bine, se adauga smantana si otetul omogenizand foarte bine.
Se ia putin cate putin din ciorba si se adauga peste smantana amestecand bine. Cand aceasta compozitie se incalzeste bine se adauga peste ciorba.
Se presara verdeata (leustean sau patrunjel) si cu putin piper.
Cu ardei iute.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii