Intr-o oala la foc mic caliti ceapa in unt cu sarea grunjoasa 20 de minute. Puneti bucatile de pastrama, morcov si mai lasati 5 minute. Adaugati usturoiul iar dupa 1 minut turnati apa si aduceti la fierbere. Cand bucatile se pastrama sunt fierte adaugati loboda si mararul.
Dupa 5 minute luati oala de pe foc. Intr-un bol puneti jintuiala si smantana. Turnati 2 polonice de supa peste acestea si amestecati foarte bine. Puneti amestecul in oala apoi ajustati asezonarea. Optional serviti cu extra smantana.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii