Curatam sfecla rosie de coaja, o spalam dupa care impartim cantitatea de sfecla in doua, jumatate o taiem cubulete mici iar cealalta jumatate o dam prin razatoarea fina si o punem separat.
Curatam cartofii si ii spalam, ii taiem in doua in patru, depinde de marime si i aruncam in vasul pentru ciorba, Punem si cuburile de sfecla rosie.
Mergem mai departe si curatam restul legumelor le taiem pe fiecare in parte si le aruncam peste cartofi. Venim cu uleiul si fugarim in vas toate legumele pana ce lucesc de sanatate.
4 litri de apa fierbinte peste legume si lasate la fiert timp de o jumate de ora.
Acrim cu borsul de casa dupa cuviinta fiecaruia si saram totodata si mai zabovim 10 min pe langa vas.
Cu 2 min inainte de a da bursul deoparte venim cu sfecla data prin razatoarea fina si o punem in vasul cu fiertura, dar nu mai mult de 2 min deoarece se va decolora sfecla adaugata.
Ca ciorba si calda si rece cu o cana de smantana alaturi si doi trei ardei iuti care sa duhneasca a iuteala
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorScriind reteta, mi-am dat seama ca nu am facut poze la carne si nici nu prea se vede prin farfurie, dar trebuie sa ma credeti...
Ciorba taraneasca de porcCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii