Mod de preparare
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.
Intr-o cratita, se caleste usor ceapa, doar cat se inmoaie, apoi se adauga legumele, se acopera cu apa, se sareaza si se lasa sa fiarba.
Se aleg hribii, se curata, se taie felii si se pun la fiert, in oala cu zarzavat.
Dupa ce au fiert zarzavatul si hribii, se adauga borsul acru de putina (dupa gustul fiecaruia) continuand fierberea.
Adaugam fideaua si lasam sa mai fiarba in jur de 4 -5 minute.
Spre final, presaram patrunjel tocat marunt.
Borsul de hribi se poarte servi simplu sau cu putina smantana.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii