Bors de hribi

Postat pe: 07-07-2017
(0)

Ingrediente

Ingrediente
* 600 g hribi
* 2 morcovi
* 1 pastarnac
* 1 ceapa
* 1 ardei kapia
* 1 ardei gras
* 2 rosii
* 1 legatura patrunjel
* suc de rosii
* 200 ml bors acru de putina
* fidea
* sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

10 portii
Mod de preparare
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.
Intr-o cratita, se caleste usor ceapa, doar cat se inmoaie, apoi se adauga legumele, se acopera cu apa, se sareaza si se lasa sa fiarba.
Se aleg hribii, se curata, se taie felii si se pun la fiert, in oala cu zarzavat.
Dupa ce au fiert zarzavatul si hribii, se adauga borsul acru de putina (dupa gustul fiecaruia) continuand fierberea.
Adaugam fideaua si lasam sa mai fiarba in jur de 4 -5 minute.
Spre final, presaram patrunjel tocat marunt.
Borsul de hribi se poarte servi simplu sau cu putina smantana.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors de hribi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de hribi