Mod de preparare
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.
Intr-o cratita, se caleste usor ceapa, doar cat se inmoaie, apoi se adauga legumele, se acopera cu apa, se sareaza si se lasa sa fiarba.
Se aleg hribii, se curata, se taie felii si se pun la fiert, in oala cu zarzavat.
Dupa ce au fiert zarzavatul si hribii, se adauga borsul acru de putina (dupa gustul fiecaruia) continuand fierberea.
Adaugam fideaua si lasam sa mai fiarba in jur de 4 -5 minute.
Spre final, presaram patrunjel tocat marunt.
Borsul de hribi se poarte servi simplu sau cu putina smantana.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii