Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga, apoi pui legumele la calit. Cand s-au calit putin, adaugi boiaua si rosiile curatate de coaja si taiate marunt si pui si carnea de porc taiata cubulete si costita afumata. Le lasi sa se inabuse cam 5 minute si apoi adaugi 2 litri de apa si lasi sa fiarba pe jumatate carnea. Apoi se adauga carnea de pui, taiata cubulete si se lasa sa fiarba bine carnea. Cand e carnea aproape fiarta, pui cartofii curatati si taiati in cuburi si intre timp, pregatesti galustele din cele 3 oua si faina si putin patrunjel taiat fin (pentru aspect).
Le dai forma dorita la galuste si le lasi la fiert cam 7-8 minute. Inainte de a lua ceaunul de pe foc, pui condimentele: sare, piper, delikat si la urma, frunzele de patrunjel taiate marunt.
Se serveste calda cu ardei iute (cui ii place).
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii