Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga, apoi pui legumele la calit. Cand s-au calit putin, adaugi boiaua si rosiile curatate de coaja si taiate marunt si pui si carnea de porc taiata cubulete si costita afumata. Le lasi sa se inabuse cam 5 minute si apoi adaugi 2 litri de apa si lasi sa fiarba pe jumatate carnea. Apoi se adauga carnea de pui, taiata cubulete si se lasa sa fiarba bine carnea. Cand e carnea aproape fiarta, pui cartofii curatati si taiati in cuburi si intre timp, pregatesti galustele din cele 3 oua si faina si putin patrunjel taiat fin (pentru aspect).
Le dai forma dorita la galuste si le lasi la fiert cam 7-8 minute. Inainte de a lua ceaunul de pe foc, pui condimentele: sare, piper, delikat si la urma, frunzele de patrunjel taiate marunt.
Se serveste calda cu ardei iute (cui ii place).
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii