Tartine cu Somon Afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tartine cu Somon Afumat

Ingrediente

  • -250g ricotta/ branza proaspata
  • -30 frunze de busuioc proaspete
  • -frunze de patrunjel verde
  • -paine tip cozonac
  • -somon afumat
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca ricotta cu frunzele de busuioc si patrunjel, taiate, sare si piper.

Painea se pune la prajit. Feliile de paine prajite se ung cu crema, mai sus amintita, iar la sfarsit se pun, deasupra, feli de somon.

Se pot servi imediat.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci