Sushi cu Legume in Crusta de Marar

Postat pe: 01-01-2016
(1)

Ingrediente

orez Atifco pentru pilaf
legume (morcov, pastai, mazare, porumb)
sos de soia
otet
zahar
apa
condimente (sare, piper)
marar verde tocat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Intr-o o oala se pune 1 parte orez si 2 parti apa si se fierbe respectand tehnica fierberii orezului.
Cat timp fierbe orezul vom pregati un otet de orez care il vom amesteca apoi cu orezul fiert. Acest otet de orez se pregateste astfel: intr-o cratita se pune la fiert 50 ml de otet cu o lingurita de sare si o lingura mare de zahar. Se fierbe amestecand cu grija pana devine un sos.
Orezul fiert si amestecat cu otetul de orez se intinde pe un covoras de bambus (daca nu aveti puteti folosi folie de aluminiu) ce a fost presarat mai intai cu marar verde tocat marunt.
Dupa ce am intins orezul vom aseza legumele dupa preferinta, iar apoi vom rula cu grija.
Odata facut orezul cu legumele sul, se taie rondele cu ajutorul unui cutit foarte ascutit si umezit in apa.
Se aseaza pe platou si se serveste cu sos de soia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sushi cu Legume in Crusta de Marar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

madalina79
•  07.08.2016 20:14:27

ai uitat sa precizezi, ce trebuie facut cy sosul de soia
este trecut la ingrediente

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sushi cu Legume in Crusta de Marar