Acestea sunt ingredientele. Ce facem cu ele? Nimic mai simplu, punem lingura de untura la topit si peste turnam cele 250 gr smantana. Se da focul pe mediu si amestecam incontinu( atentie, in fata voastra aveti un mic vulcan :) ) In prima faza totul se va omogeniza, apoi treptat compozitia va deveni nisipoasa si dupa un timp ea se va stringe gramada textura ei va fi mai nisipoasa si va incepe sa se desprinda.
Din acest moment, il mai lasam pe foc la prajit pana prinde culoarea unei chifle. Se toarna apoi in cutiuta de plastic si se da la rece. In decurs de cateva minute se va intari si va avea consistenta unei branze.
Se serveste pe paine proaspata sau prajita cu ridichi, ceapa verde rosii, alaturi de o cana cu ceai fierbinte
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii